JESENICE u RAKOVNÍKA
 
     
  Vím, co si můžete říkat... Zase to stejné místo, zase ten stejný sraz, ale to není pravda. Žádné setkání není stejné, každé je jiné. Jiné třeba už tím, že pokaždé jsou na něm noví a  noví lidé a samozřejmě nelze opomenout pravidelné účastníky, odehrává se v jiném ročním období a samotná jeho kulisa je jiná.  
     
  A tak tomu bylo i tentokrát přesto, že jsme se již po několikáté vrátili na stejné místo, a to do kempu v Jesenici u Rakovníka, kde jsme strávili příjemný víkend, jako nabízelo toto období, asi jedno z nejkrásnějších období celého roku -  babí léto, které nám opravdu vyšlo :-)  
     
  V pátek popoledni čtvrtého zářijového víkendu se do kempu v Jesenici u Rakovníka začali sjíždět první zástupci dobré nálady. Zkraje odpoledne ojediněle, ale čím víc se blížilo pozdní odpoledne, tím jsme se víc a víc rozrůstali a počet účastníků, dychtících po setkání s kamarády, se naplňoval…  
     
  Máme za sebou desáté setkání za dobu dvou let od zrodu myšlenky pravidelně se srážet a také první rok chodu stránek Loganlandu. Dalším milým úspěchem se staly statistické výsledky stráneček, kdy jsme tou dobou měli za sebou desítitisícího návštěvníka. Zdá se to skoro neuvěřitelné, a přesto je to tak.  
     
  Když jsme nad tím vším bilancovali, ptali jsme se sami sebe, v čem byl tento sraz jiný než ten první… Jsme zkušenější a více otrkanější, je víc věcí, které provází pozadí toho všeho a jsou více propracované, Loganlandí rodinka se stále víc a víc rozrůstá. První srazík byl takový rozjezdový, testovací nástřel toho, co se vyvine dál a jak se celá ta idea ujme. Dnes už to není to zrozené mrně v plenkách, co se teprve vyklubalo a bezbranně se rozhlíží na světě. Dnes už samo chodí, vytváří kolem sebe čím dál větší bublinku, která pojímá víc a víc myšlenek a plánů a pomyslně stoupá…stává se z něj malý rozumbrada, který roste a sílí.  
     
  Jedno se ale nezměnilo!! Nezměnili se lidé, kteří na srazy jezdí a nezměnila se nálada, která na nich panuje. A to je opravdu moc moc dobře. Poděkování tak patří všem za úžasnou atmosféru, kterou svou přítomností na srazech vytvořili a vytváří.  
     
  Už dnes se těšíme na sraz příští a doufáme, že bude minimálně tak skvělý, ne-li lepší, jako toto setkání.