5. republikový sraz Dacia - Seč
 
 
Autokemp U LETADLA
 
     
     
 
     
 
 
    
 
     
 
Konečně jsme se dostali k shrnutí 5. srazu Dacia. Byli jsme opět v malebném kraji u sečské přehrady v Kempu u letadla. Ani letos tam letadlo již nebylo :-)
 
     
 
Velký dík v prvé řadě patří všem, kteří se zúčastnili a pomáhali nám s jeho přípravou a průběhem. Stejně tak děkujeme za vstřícnost ze strany Dacia ČR a umístění pozvánky na jejich oficiální web a rozeslání všem autosalonům Dacia v republice. Zvláštní dík patří kladenskému prodejci KN CAR, který nám na celou dobu srazu přivezl ukázat všemi obdivovaný a důkladně prozkoumaný nový model DUSTER.
 
     
 
Jako již v minulosti, vsadili jsme na osvědčenou skladbu programu, který dával prostor dětem i dospělým. Měli jsme domluvené i hezké počasí. Prostě se sraz vyvedl, a ačkoli operativně došlo k pár změnám, ve vzpomínkách jednoznačně vítězí pohodová atmosféra a všeobecné veselí. Škoda jen, že zcela odpadla prezentace o.s. ShineBean a jejich neobvyklého projektu Kiumbové.
 
     
  Z tohoto srazu je velmi hodně povedených foteček a videí, které jste měli možnost si postahovat Děkujeme všem autorům za jejich pořízení!!!!!  
     
  A nakonec trocha statistiky:  
 

Počet organizátorů: 2
Počet účastníků: 123      
   z toho dětí do 15 let: 38

 
     
 

Počet vozů celkem: 37  
  Dacia 1300,1310: 1
  Dacia Solenza: 1
  Dacia Logan: 14
  Dacia Logan MCV: 14
  Dacia Sandero: 2
  Dacia Duster: 1
  Auta jiné značky: 4

 
     
  O úžasnou vzpomínku z této akce se postaral Harpy, který vš perfektně po celou dobu dokumentoval..... račtě tedy vstoupit do jeho galerie a vzpomínat nebo se jen kochat, jak úžasně jsme se měli :-)))  
     
     
 
hitlist