1

Téma: SRAZ 11. - 13.9. 2009 ZRUČ U PLZNĚ

Přijeďte si připomenout a zavzpomínat na oficiální sraz, tentokrát v podání jubilejního srazu LOGANLANDU, který v září oslaví již 3. rok svého fungování. Ano, už jsou tomu opravdu tři roky, co vznikla myšlenka více či méně pravidelného srážení. Již tři roky objevujeme nová a nová místa a poznáváme nové a nové Logaňáky, Logaňačky a Logaňáčata.

Pro toto významné setkání jsme pro tentokrát trochu netradičně zvolili objekt, nacházející se jen malý kousek severně od Plzně, přímo uprostřed krásných lesů, využívaný mj. také jako školicí zařízení či zařízení pro dětské tábory.

Objekt nabízí kapacitu 43 lůžek v celkem 7 větších pokojích turistického charakteru (3x 8 lůžek, 3x 5 lůžek, 1x 4 lůžka).  Je proto na místě zdůraznit možnost sloučení více posádek (rodin) na jednom pokoji, a to zejména v případě většího zájmu. Zazněl také návrh na separaci jednotlivého pohlaví :-) :-) 

V objektu je kompletně vybavená kuchyně (opravdu veliká). Společenská místnost s krbem, která současně slouží jako jídelna, ale také jako herna v případě nepříznivého počasí. V areálu nám je k dispozici nadále ohniště a hřiště pro dovádění dětí i dospělých.

Bližší informace o tomto naplánovaném srazu jsou k dispozici na webových stránkách LOGANLANDU v sekci Aktuální akce.

Zájemce prosíme, aby nám svou závaznou účast potvrdili nejpozději do 15.08.2009, buďto zde na fóru nebo prostřednictvím kontaktů uvedených na našich webovkách.

Logan LS Drive 1,4 Perla
----------------------------------------------
http://web.telecom.cz/guzici/LL_red04.jpg