Dobrý večer přeji Vám všem přátelé.
Porušuji svá osobní pravidla nepsat nikam na net. Raději jako jistě u Vy komunikuji přímo z očí do očí, telefonem, nebo na osobní mail. Diskuse nikdy, ztráta času. Jen pro pořádek zde níže zasílám k posouzení váženému čtenáři onu údajnou, cituji "spoustu útočných majlů". Tedy níže dva maily, na které se mě nedostalo lidské odpovědi. Osobně mě to nevadí, po mě předvedeném přístupu nonkomunikativního egocentrika Kostního Kostřiče, či jak si nechává infantilně říkat, mě tato mozkolomná problematika zajímá čím dál tím vlažněji. Nebudu již zdržovat, níže jsou vkopírovány ony mé 2 maily. Děkuji za pozornost a pochopení, mějte se všichni hezky, přátelé jakýchkoliv aut a dobré zábavy.
Uctivě Standa
Mail 1) Datum: 27.1. 2009, 01:17
Vážený pane Kostiči nebo kdo jste, jméno není ale podstatné.
Naprrrosto nechápu váš břitký neetický postoj a mám-li být upřímný jsem vámi konsternován. Nebudu se zdržovat příliš textem, tedy v bodech či heslovitě:
Nebuďte sebestředný, vaše stránky neznám, nezajímají mě nějak zvlášť, mám více aut Logana nikoliv i když přiznávám, že MCV je jistě prima vůz po dodatečném ošetření dutin. Kamarád mi poslal tento link: http://www.loganland.cz/MOZKOLAM/mozkolam.html to je celé. Tedy o nějaké diskusi nevím a nepídil jsem se z časových důvodů po vašich www.
Na vaše upozornění jsem se tam podíval a nestačím se divit vaší neetiketně a základní neznalosti abecedy internetu. Jde mi o to, že pokud napíši mail (rychle v očekávání odpovědi do max. druhého dne) tak očekávám z toho mailu i odpověď. Rozhodně neočekávám, že bude můj mail vyvěšen někde na netu s mojí plnou adresou, to už abych se bál většího množství klasického spamu či nechtěných příchozích mailů. Žádám vás z důvodu vyššího principu mravního o odstranění toho co jste veřejně vyvěsil bez vědomí pisatele, který by jistě volil jiný sloh a pravopis vědom si cílového určení textu. Psal jsem vám ve spěchu zcela nezávazně mezi podstatnější činností na PC, tedy jsem mail vám bral jako naprosto nedůležitý a jen jakýsi výkřik do tmy, aby jste zareagoval, protože zadání mi přijde/přišlo KO. Proto ten sloh a překlepy, psal jsem rychle na již slepé klávesnici a ani neprováděl kontrolu textu, jak říkám, nepřikládám tomu váhu. Jen chci říci, že očekávám reakci mailem mě, nemám ambice jako vy vše ventilovat do eteru. Jak jsem již psal, byl mě zaslán link, jde o Kč či zde EUR a více mě nezajímá, tedy pardon, že jsem nečetl nějakou arénu. Zato denně čtu svůj mail, kam jste mi neodepisoval. Pokud si chráníte soukromí nickem Kosťa Kostič, respektujte prosím i soukromí druhého, druhých. Rozhodně psát někam do diskuse nebudu, to ze zásady nedělám. Asi ale chápu vaše nadšení, když jsem asi jediný, koho ta vaše mozkovna zaujala, kdo se vůbec špetku zajímá o tu vaši šifru. Ale opakuji, nadšení nechme stranou, smažte uveřejněné mé maily v diskusi, kam jste je tak neeticky vyvěsil, nepřeji si jejich zveřejnění. Psal jsem to jen jako plytký rychlý dotaz pro autora v očekávání odpovědi že zadání i s dolarama je OK a že řešení zveřejní třebas koncem února pokud se to nevyřeší. Jinak vaše popisy mě připadají dosti nematematické.
Píšete:
Pravda, 1000,- € pro někoho nemusí být moc, ale tato částka se bude postupně navyšovat, takže vzhůru do luštění!!!
Reaguji:
Částku jste na truc snížil sic jen o pakatel, měníte snad při hře pravidla?!
Píšete:
Dokonce zpráva obsahuje klíč, podle kterého lze zprávu rozklíčovat.
Ten klíč bez zámku je k ničemu, takže v zašifrovaném textu je i zámek, kterým si odemknete dveře k řešení.
Reaguji:
Prosím přečtěte si po sobě vaše logické bohémské genitální věty znovu a nám blbcům je zopakujte srozumitelnou formou. Vždyť je to už tak jednoduché...
Děkuji za pochopení, smazání textů z arény, kde si nepřeji být jakkoliv přítomen.
Pěkný den, resp. teď je noc
Stanislav Baranovský
Mail 2) Datum: 27.1. 2009, 14:17
Dobrý den,
ve vašem mozkolamu, je příliš mnoho znaků dolarovek a též málo samohlásek. Pokud jak píšete jsou písmena pouze zamíchaná a ne vyměněná, nějakým klíčem, těžko by se z toho něco rozumného vytvořilo.
Takže je to buď za
a/ vtip - jste vtipálek, co se hloupě baví na úkor druhých, že s tím ztrácejí čas
b/ je to něco těžšího než říkáte, možná i s výměnou písmen...
c/ výtvor blouznivce
d/ je to vše v pořádku a já na to jen nemůžu přijít, neb jsem slepý momentálně retardovaný idiot
Myslel jsem, že klíč je na začátku s těmi čísly, zkoušel je dosadit i do grafu, ale nic kloudného nevyšlo. Součty podle abecedy atd. Ale bez té výměny písmen mi to nedává skutečně smysl, nevěřím, že jsou písmena jen pomíchaná, ani PC tomu po hodinách práce s mícháním písmen textu nevěří, ale třeba se pletu, neb viz. bod d). Také by mě enormě zajímalo řešení, pokud opravdu existuje.
Nicméně pane geniální kostní šifro i tak přeji nejen vám hezký den.
S. Baranovský