Téma: Spiatočka
Ake mate skusenosti z radenim spiatočèky v logane?Kupil som noveho a aj pri stlačeni spojky na doraz stale zaškripe.Neviem či to tak ma byť alebo porucha? Ostatne 1,2,3,4,5 v najlepšom poriadku.Dik
Aréna je místo pro skutečné hrdiny a neohrožené příznivce Loganlandu :-) Vítejte!!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ake mate skusenosti z radenim spiatočèky v logane?Kupil som noveho a aj pri stlačeni spojky na doraz stale zaškripe.Neviem či to tak ma byť alebo porucha? Ostatne 1,2,3,4,5 v najlepšom poriadku.Dik
Ake mate skusenosti z radenim spiatočky v logane?Kupil som noveho a aj pri stlačeni spojky na doraz stale zaškripe.Neviem či to tak ma byť alebo porucha?Ostatne 1,2,3,4,5 v najlepšom poriadku.Dik
Občas mi tam také nehopne, ale jinak OK.
Taky s ní mám občas problém, že se jí tam moc nechce.. spíše teď poslední dobou, jinak pohoda.
CCa po 2600 Km se zpátečce také moc nechce, ale po sešlápnutí spojky na asi 6 vteřin a jemném zařazení je vše OK.
Já souhlasím, budu mít nějakých 17 tisíc a objevuje se mi to taky a trochu mám dojem, že i jednička jde nějak tvrději. Při 20 tisícovém servisu nechám na záruku porichtovat domeček od řazení.
Příspěvky [ 6 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.