CHATA U MYŠÁKA
 
 
Vánoční sraz
 
     
  Za tímto dalším tak trochu netradičním srazíkem jsme se rozhodli vyrazit do pohádkové krajiny Lužických hor. Hor, jež mají několik typických charakteristik, které je proslavují… Jednou z nich je bezpochyby sklářské řemeslo, které tuto oblast proslavuje a dále neméně známé pro tuto oblast typické roubené domky s podstávkou a malými dělenými okénky se sedlovou střechou.  
     
  My se rozhodli první prosincový víkend zakotvit v jedné typicky horské vesnici s chalupami roztroušenými po horských loukách a pobýt v Chatě u Myšáka, která se nachází v Horní Světlé na úpatí nejvyšší hory Luž a pojmout ono setkání tak trochu nevšedně, jak už určitě napověděl samotný úvod srazu.  
     
 

Ano, kdo už v tuhle chvíli tuší, že sraz se odehrával v duchu blížících se Vánoc, není daleko od pravdy…  Zrodila se myšlenka pro naše nejmladší Loganlanďáčata a vlastně všechny Loganlanďáky uspořádat srazík s nádechem vánoční atmosféry a pohody. A troufáme si říci, že srazík to byl vydařený. Radost a spokojenost byla vidět nějak na dětských tvářičkách, ale že jsme si ho užili naprosto všichni

 
     
     
            
     
 
        
 
     
            
     
            
     
 
  
 
     
  A kdo by chtěl snad vidět pár živých zánamů ze srazíku.(cca 100 MB)  
     
     
 
hitlist starsi_akce