1

Téma: HRAJEME SI... bez rozdílu věku....

Nějakou dobu si pohráváme s myšlenou  vytvořit pro náš srazový potěr malý i větší nějaké různé akce, zábavná odpoledne plná her a zábavy a nějak jim ta pravidelně nepravidelná setkání oživit a zpestřit.... no přeci, které dítko si rádo nehraje?... ostatně, který dospělák se rád nevrátí alespoň na chvíli do dětského bezstarostného světa hraní a her a odprostí se od každodenních povinností....? Takže ono to až tak docela nebude hraní jen pro děti, ale vlastně pro nás všechny a já věřím, že u toho zažijeme všichni spousty a spousty legrace.

Rádi bychom proto dali dohromady různé nápady a poznatky Vás všech.... určitě jste každý jezdíval na tábory, navštívil nějaké dětské akce nebo se Vám nějaké možnosti různých her a úkolů vybaví.... podělte se s námi o ně... děti jsou vděční tvorové, soutěživí a ocení a mají radost i z maličkostí, když je zaujmou, tak proč jim to nedopřát a nesdílet s nimi radost z vítěztví, ale také zklamání z prohry....

Pište nám Vaše návrhy na různé hry pro děti menší i větší, kterými lze dětem zpestřit srazová odpoledne, motivovat je a rozvíjet jejich schopnosti.

Díky všem smile smile

Logan LS Drive 1,4 Perla
----------------------------------------------
http://web.telecom.cz/guzici/LL_red04.jpg

2

Re: HRAJEME SI... bez rozdílu věku....

Myslím,že na posledním srazu stačilo málo k hraní. Jen pár bublifuků a bylo o zábavu postaráno.