Téma: Aréna
Děkuji Chechtalce za její šikovnost a obětavost a hromadu práce, kterou věnovala vzniku stránek, arény a všeho okolo toho. Je hezké spolupracovat s takhle úžasnými lidmi, mezi kterými vede Chechtalka!!!
Aréna je místo pro skutečné hrdiny a neohrožené příznivce Loganlandu :-) Vítejte!!
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Děkuji Chechtalce za její šikovnost a obětavost a hromadu práce, kterou věnovala vzniku stránek, arény a všeho okolo toho. Je hezké spolupracovat s takhle úžasnými lidmi, mezi kterými vede Chechtalka!!!
Pravdu dish, Kosteji. Chechtalka je jedinecna a proto ji miluju.
No kluci musím se přidat i já. A jako první příspěvek přidat opravu poklonu pro "TU" co nevládne jen smíchem, vařečkou a pánví, ale též smyslem pro humor, organizací a dalšími skrytými vlastnostmi. Jenž je tato aréna svědky.
No jak jsem již osobně psal do ICQ "SMEKÁM"
Karlos
No konečně jsem se k tomu dostal a musím říci, že smeknout nestačèí ještě poklonu až k zemi bych přidal je to prostě super :-)
Naposledy upravil: bandolik (2008-01-16 14:48:40)
Zdravím Kostiče a přeju ať se Loganlandu daří. Zatím to vypadá celkem slibně.
Zdravím všetkých v Loganlandu. Je to moc pekná stránka a dozvedel som sa na nej vela o logane ešte skor než som ho kúpil. Týmto dakujem všetkým zúčastneným a prajem vela uspechov celemu Loganlandu
Zdravím všechny nikoho z Vás neznám ale ráda bych Vás poznala. Jmenuji se Eva a uvažuji o koupi Loganu. Snad mi mezi sebe přijmete. Máte moc hezké stránky.
Ahojka Evo, jestli nemáš nic v plánu na tento víkend a máš možnost se nějak dopravit... přijeď mezi nás na srazík, na který vyrážíme do Českého ráje... více info je na stránkách Loganlandu v sekci aktuální akce...
Rádi Tì mezi sebe přivítáme i osobně a kdykoliv :-)
Chechtalko, musím smekat. Opravdu si vedeš skvěle. Je to tu moc pěknéì udělané. Fakt moccc super.
Chechtalko, musím smekat. Opravdu si vedeš skvìle. Je to tu moc pìknì udìlané. Fakt moccc super.
Óóóó, děkuji děìkuji A děkuji Vám všem!!! Vaše příspěvky jsou pro nás impulsem k dalšímu rozvíjení Loganlandu
Příjemný večer Všem členům LOGANLANDU dovolil jsem se přihlásit mezi Vás.
Od 17.06.2008 jsem novým majitelem Laureate MCV 1.6 k čemuž dopomohly příspěvky v aréně i na fóru Autoklubudacia.
A proto ještě jednou velké díky Vám všem za rady návody a postřehy z provozu a údržby našich miláčků.
Naposledy upravil: pítrs (2008-06-21 20:15:00)
Gratulujeme a přejeme mnoho šťastných kilometrů se svým autím. Mezi Loganlanďáky Tì vítáme a v neposlední řadě děkujeme a těšíme se na osobní setkání na nějakém z našich nepravidelně pravidelných setkání...
Koncom mesiaca sa stanem MCVákom a velmi sa na to tešim. budem vdačný za každu radu na čo dať pri kupe pozor. Zdravim všetkych.
Naposledy upravil: krizanik (2008-10-16 14:33:37)
Ahoj ahoj!!! Na co si dát při koupi pozor? Podle mého hlavní na prodejce, protože auta jsou v pohodě.
Ahoj všem Logaňákům.V dubnu 09 by jsme se měli stát majiteli nového MCV 1,6 16V Arctica.Tak doufám,že budeme mít příležitost se někdy někde setkat s Loganí rodinkou.Zatím Dacii zdar.Karásci Sokolov.
Ahojka Karásci!! Tak to je super!!!! Už se těšíme na setkání s Vámi.... přehled akcí je na stránkách loganlandu a v červnu se koná velké celorepublikové setkání na Seči, jste rozhodně zváni na kterýkoli sraz!!!
Ahoj a díky.Dá-li Bůh a všechno dobře dopadne,tak se možná ukážeme už v květnu v Kadani.Máme to nedaleko.Tak zatím.
Ahojka!! Tomu se říká slovo do pranice určitě!!!
Zdravím taktéž.
Chtěl bych také do klubu,ale bohužel nevím zda mne přijmete.Nevlastním totiž Logana ale Sandero.
Zdravím taktéž.
Chtěl bych také do klubu,ale bohužel nevím zda mne přijmete.Nevlastním totiž Logana ale Sandero.
Ahojík, vítej mezi námi!! Nejsme tedy klub v právém slova smyslu, vše u nás funguje na svobodné vůli a chuti každého a na tom jak se rozhodneme, ale rozhodně Tě vítáme!! A vůbecnevadí, že máš sandero, vždyt je to přeci taky auto od Dacie :-)
Už se těším, až Tě potkáme a přivítáme osobně.
K pátému srazu dáčií : smekám před vámi ,jste skvělý tým , výborná partaj ,výborně zvládnutá akce ,rodinka nadšena ,prostě sme si to výborně užili , děkuji , děkuji , děkuji CHechtalko máš skvělý tým . Všem moc děkuji Roman s rodinou
Naposledy upravil: romanlogan (2010-06-21 10:06:58)
Díky díky, jsem ráda, že jste si to vy i ostatní užili
Ano, musíme se k ROMANLOGAN připojit. Opravdu skvělá akce se vším všudy moc, moc děkujeme.
Příspěvky [ 23 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.